Agila vidlička dezertná
Kód: V-7100-14-12Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Pretiahnutý tvar hornej časti, elegantne tvarovaná a mierne sa smerom dole rozširujúca rukoväť dodávajú tomuto radu jedinečný vzhľad. Príbor sa vyrába z najkvalitnejšej nerezovej ocele 18/10 (zloženie zliatiny je 18% chróm a 10% nikel). Jedná sa o najlepší druh ocele používaný na výrobu tohto typu riadu. Dokonalá vyváženosť umožňuje pohodlné používanie a perfektné padnutie do ruky. Chróm poskytuje veľmi dobré antikorózne vlastnosti a nikel robí príbory žiarivými a lesklými. Táto kombinácia zaručuje odolnosť proti poškriabaniu a hlavne nereaguje s potravinami a je úplne bezpečná pre vaše zdravie. Kvalitné príbory so zaujímavým dizajnom vám budú slúžiť mnoho rokov a pomôžu vám znížiť zbytočné výdavky spojené s nákupom ďalších alebo nových príborov. Všetky príbory Verlo je možné bezpečne umývať v priemyselných aj domácich umývačkách riadu.Vidlička dezertná
Agila vidlička dezertná
Parametre
- Materiál: nerezová oceľ 18/10 (18% chróm, 10% nikel)
- Dĺžka: 19 cm
- Hrúbka: 4,5 mm
- Farba: nerezová
- Dokonale vyvážené
- Možno umývať v umývačke
- Chróm poskytuje veľmi dobré antikorózne vlastnosti
- Vďaka niklu sú lesklé a vysoko leštené
- Cena uvedená za 1 kus/12 ks v originálnom balení< /strong>
Využitie vidličky
- Napichovanie dezertov.
Kolekcia Agila
Pretiahnutý tvar hornej časti, elegantne tvarovaná a mierne sa smerom dole rozširujúca rukoväť dodávajú tomuto radu jedinečný vzhľad. Trocha avantgardy v kombinácii s jemnosťou a rovnakými proporciami rukovätí robí túto kolekciu mimoriadne obľúbenou. Krásne spracovaná rezná plocha noža mu dodáva jedinečný charakter.Výrobca
Verlo prináša na trh vysoko kvalitné zariadenia a príslušenstvo, bez ktorých sa nezaobíde žiadny bufet. Či už ide o bufetové systémy, taniere z tvrdeného skla, cateringové stoly aj obrusy, chafingy, dubové skrinky, prezentačné taniere, tácky, gastronádoby alebo príbory, môžete ich spoločne kombinovať podľa vlastných potrieb a vytvárať vlastné originálne kreácie.Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.