Elgado vidlička jedálenská
Kód: V-4100-1-12Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Rovné hrany povrchovej úpravy príboru predstavuje charakteristický akcent kolekcie Elgado. Príbor sa vyrába z najkvalitnejšej nerezovej ocele 18/10 (zloženie zliatiny je 18% chróm a 10% nikel). Jedná sa o najlepší druh ocele používaný na výrobu tohto typu riadu. Dokonalá vyváženosť umožňuje pohodlné používanie a perfektné padnutie do ruky. Chróm poskytuje veľmi dobré antikorózne vlastnosti a nikel robí príbory žiarivými a lesklými. Táto kombinácia zaručuje odolnosť proti poškriabaniu a hlavne nereaguje s potravinami a je úplne bezpečná pre vaše zdravie. Kvalitné príbory so zaujímavým dizajnom vám budú slúžiť mnoho rokov a pomôžu vám znížiť zbytočné výdavky spojené s nákupom ďalších alebo nových príborov. Všetky príbory Verlo je možné bezpečne umývať v priemyselných aj domácich umývačkách riadu.Vidlička jedálenská
Elgado vidlička jedálenská
Parametre
- Materiál: nerezová oceľ 18/10 (18% chróm, 10% nikel)
- Dĺžka: 20, 1 cm
- Hrúbka: 2,5 mm
- Farba: nerezová
- Dokonale vyvážené
- Možno umývať v umývačke < ak> Chróm poskytuje veľmi dobré antikorózne vlastnosti
- Vďaka niklu sú lesklé a vysoko leštené
- Cena uvedená za 1 kus/12 ks v originálnom balení < /ul>
- Napichovanie pokrmov.
Využitie vidličky
Kolekcia Elgado h3> Rovné hrany povrchových úprav príborov predstavujú charakteristický akcent tejto kolekcie. Zaujímavá, rovná línia spájajúca čepeľ noža s rukoväťou a široká plocha noža dodávajú tejto kolekcii mimoriadne zaujímavý akcent. Vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu sa príbory perfektne hodia k ostatným doplnkom riadu. Výrobca
Verlo prináša na trh vysoko kvalitné zariadenia a príslušenstvo, bez ktorých sa nezaobíde žiadny bufet. Či už ide o bufetové systémy, taniere z tvrdeného skla, cateringové stoly aj obrusy, chafingy, dubové skrinky, prezentačné taniere, tácky, gastronádoby alebo príbory, môžete ich spoločne kombinovať podľa vlastných potrieb a vytvárať vlastné originálne kreácie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.