Matfer nepriľnavá podložka EXOPAT 32 × 53cm
Kód: DN929Súvisiaci tovar
Akcia
€47,19
–23 %
Obdĺžniková pekárensko-cukrárenská forma, HENDI, 585x385x(H)50mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€29,68 bez DPH
€35,91
Akcia
€33,88
–22 %
Obdĺžniková pekárensko-cukrárenská forma, HENDI, 383x285x(H)50mm
Skladom u dodávateľa (7)
(1 ks)
€21,65 bez DPH
€26,20
Akcia
€21,78
–28 %
Forma na koláče, HENDI, 300x110x(H)75mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€12,96 bez DPH
€15,68
Akcia
€14,52
–28 %
Forma na koláče, HENDI, 180x80x(H)60mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€8,59 bez DPH
€10,39
Akcia
€16,94
–26 %
Forma na koláče, HENDI, 260x100x(H)75mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€10,33 bez DPH
€12,50
Akcia
€50,82
–23 %
Obdĺžniková pekárensko-cukrárenská forma, HENDI, 585x385x(H)60mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€32,27 bez DPH
€39,05
€7,26
–19 %
Vogue nepriľnavá forma na slaný koláč s vrúbkovaným okrajom hlboká 10cm
Skladom u dodávateľa (14)
(>5 ks)
€4,85 bez DPH
€5,87
Podrobný popis
Sklené vlákno so vstrekovaným silikónom, ideálne na múčniky a chlieb. Bez nutnosti vymazávania, tepelná odolnosť od -40 °C do 300 °C. Jednoduché čistenie hubkou.Dodatočné parametre
Kategória: | Papier na pečenie a podložky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.16 kg |
Materiál: | Silikon impregnated Sklo fabric |
Wrapmaster papier na pečenie 450mm 3 ks
Skladom u dodávateľa (14)
(>5 ks)
€43,99 bez DPH
€53,23
Akcia
€24,20
–28 %
Nelepivá silikónová podložka na pečenie, HENDI, 530x325mm
Skladom – Troubsko
(>5 ks)
€14,25 bez DPH
€17,24
€48,40
–5 %
Matfer nepriľnavá podložka na múčniky EXOPAT 40 × 60cm
Skladom u dodávateľa (14)
(>5 ks)
€37,79 bez DPH
€45,73
€21,78
–14 %
Vogue nepriľnavá podložka na pečenie 31,5 × 52cm
Skladom u dodávateľa (14)
(>5 ks)
€15,48 bez DPH
€18,73
Podložka silikónová pečúca 52 × 32 cm
Skladom u dodávateľa (5)
(>5 ks)
€23,13 bez DPH
€27,99
Papier pergamen do TF-4020 (500ks)
Skladom u dodávateľa (5)
(>5 ks)
€52,08 bez DPH
€63,02
Papier pergamenový noviny, 500 ks
Na ceste k dodávateľovi - prijímame objednávky
€52,08 bez DPH
€63,02
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár