Vážení zákazníci, pri objednávaní berte prosím do úvahy, že z dôvodov začínajúceho vianočného šialenstva môže dochádzať k posunutím termínov dodania.

Nádoba na potraviny CamSquares Fresh Pro, Cambro, 1,9L, Priehľadná, 191x191x(H)98mm

Kód: 2SFSPROCW135
€6,61 €5,46 bez DPH
Vypredané
Dóza na potraviny Cambro CamSquares® Fresh Pro je opakovane použiteľné a udržateľné riešenie na predĺženie trvanlivosti potravín. Je vhodný pre mokré aj suché produkty, skvele sa hodí na skladovanie byliniek a korenia, zeleniny, mäsa, morských plodov alebo tekutín. Polykarbonátový materiál je odolný voči škvrnám, kyselinám a zápachu, takže je mimoriadne odolný, a preto je ideálny pre komerčné kuchyne. Vďaka textúrovanej rukoväti, zakriveným rohom a zapusteným držadlám sa používa veľmi pohodlne. Veká sa predávajú samostatne (k dispozícii v HENDI).

Detailné informácie

Podrobný popis

Vyrobené z polykarbonátu - trvanlivý, odolný proti prasklinám a rozbitiu, olejom a potravinovým kyselinám, nešpiní a neabsorbuje pachy. Pre mokré a suché výrobky. Ergonomické, zapustené rukoväte (pre väčšiu skladovaciu kapacitu, keď sú nádoby umiestnené vedľa seba), s odtokovými otvormi. Textúrovaná rukoväť na boku - ľahké prenášanie. S metrickým a imperiálnym delením uvedeným na boku (kvarty a litre). Farba odstupňovaných značiek zodpovedá farbe viek a odtokových políc - predávajú sa samostatne, k dispozícii v sortimente HENDI. Zakrivené rohy pre bezpečnejšie štvorstranné nalievanie. Tepelná odolnosť: -40 °C až 99 °C. Možno umývať v umývačke riadu. K dispozícii je 7 kapacít: - 1,9 l (kód: 2SFSPROCW135), - 3,8 l (kód: 4SFSPROCW135), - 5,7 l (kód: 6SFSPROCW135), - 7,6 l (kód: 8SFSPROCW135), - 11,4 l (kód: 12SFSPROCW135) ¬- 17,2 l (kód: 18SFSPROCW135), - 20,8 l (kód: 22SFSPROCW135).

Dodatočné parametre

Kategória: Skladovacie nádoby
Materiál: PC (polykarbonát)
Rozmery: 191x191x(H)98
Dĺžka [mm]: 191
Nevhodné pro: Pece
Použitelný Objem: 1.9
Šírka [mm]: 191
Výška [mm]: 98
Vložiteľné: áno

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: