Sito na pizzu guľaté, HENDI, ø360mm
Kód: 617557Súvisiaci tovar
€78,65
–29 %
Cambro nádoba na kysnutie cesta na pizzu
Skladom u dodávateľa (14)
(>5 ks)
€45,85 bez DPH
€55,48
Akcia
€8 836,63
–23 %
Lis na pizzu 50, Prismafood, 400V/6100W, 655x750x(H)855mm
Na ceste k dodávateľovi - prijímame objednávky
€5 617,57 bez DPH
€6 797,26
Akcia
€1 847,67
–23 %
Elektrický valec na cesto Hendi 500 s dvomi pármi valcov, Prismafood, 230V/250W, 665x435x(H)715mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€1 174,99 bez DPH
€1 421,74
Akcia
€1 331
–23 %
Elektrický valec cesta 500, Prismafood, 230V/250W, 650x345x(H)430mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€845,93 bez DPH
€1 023,58
Akcia
€1 737,56
–23 %
Elektrický valček na cesto Hendi „Touch and Go” 400 s 2 pármi valčekov, Prismafood, 230V/250W, 585x435x(H)790mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€1 104,52 bez DPH
€1 336,47
Akcia
€1 829,52
–23 %
Elektrický valček na pizzu Hendi „Touch and Go” 400 s 2 pármi valčekov, Prismafood, 230V/250W, 585x435x(H)715mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€1 163,23 bez DPH
€1 407,51
Akcia
€998,25
–23 %
Elektrický valec na cesto Hendi 300, Prismafood, 230V/250W, 480x335x(H)430mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€634,45 bez DPH
€767,68
Podrobný popis
Dokonalé pre rovnomerné prepečenie pizzy Vyrobené z hliníkaDodatočné parametre
Kategória: | Mriežky a sitá na pizzu |
---|---|
Hmotnosť: | 0.13 kg |
Priemer: | 360 mm |
Počet kusov v sade-balení: | 1 |
Nevhodné pro: | Myčka |
Počet kusů: | 1 |
Priemer [Ø]: | 360 |
Akcia
€7,26
–29 %
Sito na pizzu guľaté, HENDI, ø450mm
Skladom – Troubsko
(>5 ks)
€4,22 bez DPH
€5,11
Akcia
€4,84
–34 %
Sito na pizzu guľaté, HENDI, ø300mm
Skladom – Troubsko
(>5 ks)
€2,64 bez DPH
€3,19
Akcia
€3,63
–31 %
Sito na pizzu guľaté, HENDI, ø230mm
Skladom – Troubsko
(>5 ks)
€2,04 bez DPH
€2,47
Akcia
€3,63
–19 %
Sito na pizzu guľaté, HENDI, ø280mm
Skladom – Troubsko
(>5 ks)
€2,41 bez DPH
€2,92
€20,57
–61 %
Vogue sito na pizzu hliníkové 355mm
Skladom – Troubsko
(>5 ks)
€6,62 bez DPH
€8,01
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár