Škrabka
Kód: GM-8249MZ5Súvisiaci tovar
€27,83
–8 %
Plastový stojan na krájacie dosky 6 x 25mm Priehradky
Skladom u dodávateľa (14)
(>5 ks)
€21,02 bez DPH
€25,43
Akcia
€15,73
–29 %
Krájacia doska HACCP GN1/1, HENDI, GN 1/1, Červená, 530x325x(H)10mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€9,20 bez DPH
€11,13
Akcia
€14,52
–28 %
Stojan na dosku na krájanie, HENDI, Čierna, 320x230x(H)160mm
Na ceste k dodávateľovi - prijímame objednávky
€8,59 bez DPH
€10,39
Akcia
€32,67
–27 %
Doštička na krájanie z drevených vlákien, HENDI, Čierna, 370x275x(H)6mm
Na ceste k dodávateľovi - prijímame objednávky
€19,45 bez DPH
€23,53
Akcia
€25,41
–28 %
Doštička na krájanie z drevených vlákien, HENDI, Čierna, 300x235x(H)6mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€15,07 bez DPH
€18,23
Akcia
€15,73
–29 %
Krájacia doska HACCP GN1/1, HENDI, GN 1/1, Zelená, 530x325x(H)10mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€9,20 bez DPH
€11,13
Podrobný popis
Škrabka na ľavú aj pravú ruku 6 cm
Giesser škrabka na ľavú aj pravú ruku 6 cm
Parametre
- Materiál: nerezová oceľ
- Dĺžka: 6 cm
- Farba: čierna
Využitie škrabky
- Škrabanie uhoriek, bielej reďkovky, mrkvy, zemiakov, petržlenu, patiniaka, jabĺk a pod.
Giesser
Nemecká rodinná spoločnosť Giesser o sebe hovorí "Naše nože sú pevné, poctivé a vysoko funkčné pre každodenné použitie" a zároveň sa riadi heslom "Nikdy nepredáme nôž, ktorý by sme sami nechceli".
€3,63
–26 %
Vogue škrabka na rýchle škrabanie
Skladom – Troubsko
(>5 ks)
€2,20 bez DPH
€2,66
Škrabka na zemiaky 16,5 cm, drevená
Na ceste k dodávateľovi - prijímame objednávky
€1,33 bez DPH
€1,61
Akcia
€21,78
–22 %
Škrabka na krájanie, Hasegawa, CBS-115P, 115x50x(H)30mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€13,95 bez DPH
€16,88
€15,73
–5 %
OXO škrabka v tvare „Y“
Skladom u dodávateľa (14)
(>5 ks)
€12,25 bez DPH
€14,82
Akcia
€1,21
–55 %
Škrabka na cesto polkruhová, HENDI, 120x88mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€0,45 bez DPH
€0,54
Akcia
€6,05
–29 %
Škrabka, HENDI, (L)150mm
Skladom – Troubsko
(>5 ks)
€3,54 bez DPH
€4,28
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár