Škrabka na parmezán
Kód: GM-9492Súvisiaci tovar
Akcia
€25,41
–28 %
Doštička na krájanie z drevených vlákien, HENDI, Čierna, 300x235x(H)6mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€15,07 bez DPH
€18,23
Akcia
€15,73
–29 %
Krájacia doska HACCP GN1/1, HENDI, GN 1/1, Modrá, 530x325x(H)10mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€9,20 bez DPH
€11,13
Akcia
€39,93
–27 %
Doštička na krájanie z drevených vlákien, HENDI, Hnedá, 440x325x(H)6mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€23,82 bez DPH
€28,82
Akcia
€15,73
–29 %
Krájacia doska HACCP GN1/1, HENDI, GN 1/1, Biela, 530x325x(H)10mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€9,20 bez DPH
€11,13
€27,83
–8 %
Plastový stojan na krájacie dosky 6 x 25mm Priehradky
Skladom u dodávateľa (14)
(>5 ks)
€21,02 bez DPH
€25,43
Akcia
€15,73
–29 %
Krájacia doska HACCP GN1/1, HENDI, GN 1/1, Červená, 530x325x(H)10mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€9,20 bez DPH
€11,13
Podrobný popis
Táto škrabka je ideálna na veľké kusy syra. Má potiahnutú čepeľ a zakrivenú plastovú rukoväť. Tiež sa hodí na umývanie v umývačke riadu.Škrabka na parmezán
Škrabka na parmezán
Parametre
- Materiál: nehrdzavejúca oceľ, plast
- Šírka: 8 cm
- Farba: čierna < li>Cena uvedená za 1 kus
Využitie škrabky
- Porciovanie parmezánu aj iného syra.
Výrobca
Nemecká rodinná spoločnosť Giesser o sebe hovorí „Naše nože sú pevné, poctivé a vysoko funkčné na každodenné použitie“ a zároveň sa riadia heslom „ Nikdy nepredáme nôž, ktorý by sme sami nechceli“.
€12,10
–14 %
Victorinox škrabka s nylonovou rukoväťou
Skladom u dodávateľa (14)
(>5 ks)
€8,54 bez DPH
€10,33
Akcia
€7,26
–23 %
Univerzálna škrabka so zubatým ostrím, HENDI, Čierna, (L)175mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€4,60 bez DPH
€5,57
Akcia
€9,68
–28 %
Nôž na šúpanie citrusov, HENDI, Čierna, (L)175mm
Skladom u dodávateľa (7)
(3 ks)
€5,73 bez DPH
€6,93
Akcia
€7,26
–23 %
Univerzálna škrabka so zubatým ostrím, HENDI, Zelená, (L)175mm
Skladom u dodávateľa (7)
(>5 ks)
€4,60 bez DPH
€5,57
€6,05
–11 %
Vogue zúbkovaná škrabka na rýchle škrabanie
Skladom u dodávateľa (14)
(>5 ks)
€4,41 bez DPH
€5,34
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár